Obvestila

Obvestilo!

Vse paciente obveščamo, da so s 1. 9. 2018 v veljavi novi urniki. Upamo, da smo z zadnjo spremembo še dodatno izboljšali dostopnost pacientom. Poudarili bi radi, da so termini preventive namenjeni izključno zdravim otrokom, naročenim na preventivne sistematske preglede in cepljenja, bolnim pa so namenjeni termini v kurativi. Prav tako vljudno prosimo vse paciente, da se na preglede in posvete predhodno naročijo, razen seveda v primeru nujnega stanja. Za ponovni predpis redne terapije ali napotnic za kontrolne preglede pri specialistih je dovolj, da pošljete scan zadnjih izvidov ter dopišete, kaj potrebujete in do kdaj.

Pa veliko zdravja in uspehov vsem v novem šolskem letu!

Ekipa ambulante

Obvestilo!

V naši ambulanti se lahko cepite tudi s cepivi, ki niso predpisana kot obvezna.

Tako otroke kot njihove starše cepimo proti povzročitelju klopnega meningoencefalitisa .

Dojenčke med 2. in 5. mesecem starosti cepimo proti rotavirusnim okužbam.

Otroke in odrasle cepimo proti pnevmokoknim okužbam, proti vodenim kozam tako z enokomponentim cepivom kot tudi kombiniranim cepivom proti ošpicam, mumpsu, rdečkam in vodenim kozam, proti meningokoknim boleznim, hepatitisu A in B, proti virusu HPV ter proti gripi.

Prav tako se je možno dogovoriti za katerokoli cepljenje, ki je sicer v obveznem programu, pa ni bilo pravočasno opravljeno.

Prosimo za vaše razumevanje!

Obvestilo!

Vse paciente obveščamo, da od 20. 8. 2018 ambulanta deluje po ustaljenem urniku. Ne pozabite pravočasno pridobiti potrdil pred vstopom v vrtec za vse, ki prvič vpisujete svojega otroka v vrtec ter obnoviti potrdil o potrebnih dietah v vrtcu in šoli v naslednjem šolskem letu.

Prosimo za vaše razumevanje!

Obvestilo!

Vse paciente obveščamo, da bo nadomeščanje ob petkih popoldan od 1.1.2018 dalje urejeno pri zasebnikih med 14. 00 in 18.00 po priloženem urniku. Prosimo vas, da se v nadalnje v petek popoldan v primeru nujnega stanja obrnete na ambulanto s seznama v prilogi, v ZD Maribor vas bodo namreč obravnavali kot samoplačnike.

Prosimo za vaše razumevanje!

Prenesi pdf